Депутатський об'їзд адміністративного центру громади.

Дата: 08.11.2021 10:13
Кількість переглядів: 280

   28 жовтня 2021 року сільський голова Наталія Сліпухова, її заступники, начальники відділів Виконавчого комітету, старости та депутати Сенчанської ТГ з робочим візитом відвідали села Лучку та Сенчу (адміністративний центр громади).

   Розпочали оглядову поїздку з Лучки. На порозі Лучанського сільського клубу депутатів зустріла його завідувачка Зоя Іванівна Щербина, яка показала приміщення та висловила свої пропозиції, щодо вирішення проблем, які побачили вході огляду. Завдяки небайдужості жителів села, всеодно там панує творча атмосфера. Далі побували у місцевому ФАПі та у будівлі школи, яка зараз нажаль не працює. Біля магазину депутати поспілкувалися з місцевими жителями та вислухали їх потреби.

   Наступним об’єктом огляду було громадське озеро, де найближчим часом планується розширення пляжу та окультурення зон відпочинку.

   Далі депутати відвідали Сенчанську АЗПСМ, де активно ведуться роботи по ремонту приміщення ззовні. Наталія Вікторівні показала та розповіла про подальші роботи, які будуть проводитися у середині. А тим часом, на подвір’ї велися підготовчі роботи для висадки молодих дерев кущів.

   Побували і на території та в приміщеннях СККП «Паросток», де про плани в подальшій роботі поділився Володимир Захарченко. Також відвідали Сенчанську МПО, про діяльність якої із гордістю розповів Григорій Удовенко.

   Огляд продовжили у Сенчанському будинку культури, враження в усіх залишилися, тільки позитивні. Світло, затишно, сучасно. Приємно озирнутися довкола. Окремо слід виділити бібліотеку, що знаходиться на другому поверсі. Тут приємно провести дозвілля як юним так і дорослим читачам, а це все завдяки любові до своєї професії Людмили Пересади. Кожен зможе знайти книгу до душі.

   Далі оглянули Сенчанський БДЮТ, екскурсію кімнатами провів Сергій Сьомак. Гості із захоплення роздивлялися роботи вихованців та викладачів закладу, креативність і майстерність виконання яких були на найвищому рівні.

   Окремі враження залишилися і після огляду Сенчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Директор Анатолій Дейнека показав депутатській комісії шкільний харчоблок та столову, актову залу, класні кімнати, які забезпечені технічно на вищому рівні. В цьому році провели капітальний ремонт туалетних кімнат, навіть є окрема зона для людей з особливими потребами. Також показали спортивний зал, де планують провести капітальний ремонт. Гордістю школи є музей мінералів, який зробила учитель географії Валентина Володимирівна Бойко. Ще однією з «ізюминок» школи є військовий міні-музей та клас де проходять уроки «Захисту України» там охочі змогли постріляти. Звичайно все пройшло під чітким керівництвом учителя даного предмету Володимира Якименка. Депутати відвідали і дитячу музичну школу, де поспілкувалися з її директором Олександром Кравченком та педагогами.

   Наступним об’єктом був Центр естетичного виховання. Найближчим часом сюди перейде та буде функціонувати БДЮТ та музична школа. Всі з нетерпінням чекають, коли будуть розвивати свої творчі здібності у нових світлих, просторих класах.

   Депутати відвідали дитячий садочок «Ромашка». Його завідувачка Валентина Сова зустріла гостей біля входу на територію закладу та розповіла про потреби.

   Також комісія мала змогу ознайомитися з діяльністю Засульського та Кононівського сільських клубів. Ці приміщення звичайно потребують належного ремонту, але завдяки ентузіазму та любові працівників до своєї роботи в даних закладах панує затишок. Крім того, депутати побачили, що в кожному мікрорайоні села є дитячі та спортивні майданчики. Поза увагою не залишилася і якість вуличних доріг.

   У підсумку зустрічі, всі переконалися в черговий раз, що є над чим, для кого і для чого працювати та змінювати все в кращу сторону!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень