Феєричне свято за участі Сенчанської дитячої музичної школи.

Дата: 01.11.2021 11:01
Кількість переглядів: 383

  30 жовтня у Сенчанському будинку культури відбулося феєричне свято за участі Сенчанської дитячої музичної школи. Звичайно, що в зв'язку з епідемічною ситуацією, воно відбулося без глядачів та з дотриманням карантинних вимог .

    "Що за свято ???", - запитаєте ви?! Таке ж питання цікавило всіх .

   Всеукраїнський проект по відзначенню найяскравіших особистостей України надіслав листа на ім'я директора дитячої музичної школи О.В Кравченко та надзвичайно приємні нагороди, які були вручені на святковому урочистому заході, а саме :

  - Зразковий аматорський хореографічний колектив "Зорецвіт" Сенчанської дитячої музичної школи отримав почесне звання "Лауреат відзнаки Еліта Нації" .

     - Керівник колективу, Сердюк Каріна Володимирівна, отримала почесне звання та медаль "ЗА СЛУЖІННЯ МИСТЕЦТВУ" на честь пошани за видатні досягнення у творчості, праці, освіті, за розбудову України .

    - Кожен з учасників отримав грамоту та медаль за творчі досягнення в хореографічному мистецтві, а також старшу групу колективу відзначили такими ж дипломами та іменними кубками "Найкращий танцівник".

   Результатом наполегливої праці дитячого колективу є численні нагороди, кубки, медалі, кожен з яких підтверджений дипломом, але отримавши на святі таку відзнаку було вдвічі приємніше, адже після такого хочеться працювати ще краще та більше, що ми і будемо робити.

   Хочеться подякувати всім учасникам колективу та їхнім батькам за наполегливу роботу, терпіння та любов до хореографії, за фінансову спонсорську допомогу для колективу - Бугай Івану Івановичу .

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень