Святковий концерт до Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва, Дня захисників та захисниць України!

Дата: 18.10.2021 13:11
Кількість переглядів: 381

Святковий концерт до Дня Покрови Пресвятої Богородиці,

Дня Українського козацтва, Дня захисників та захисниць України!

   В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

   14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисників та захисниць України.

   З цієї нагоди, 13 жовтня, у Сенчанському сільському Будинку культури відбулися урочистості, приурочені цим знаменним датам.

   Захисників та захисниць зі святом привітала сільський голова Сенчанської сільської ради Наталія Вікторівна Сліпухова. Вона подякувала нашим мужнім захисникам за їхню мужність та героїзм, які вони проявляють, захищаючи незалежність та цілісність нашої держави. Побажала усім присутнім здоров’я, миру та благополуччя.

    Мільйони українців віддали своє життя за власну націю, за народ та державу. Захисники нашої держави і сьогодні на лінії вогню віддають душу і тіло на вівтар свободи своєї країни. Присутні у залі вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих в АТО/ ООС.

   Чудовим подарунком для присутніх у залі став святковий концерт. Цього дня зі сцени звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України у виконанні О. Шиш, В. Пересади, О. Кравченка, Т. Білан, Н. Котенко, Т. Прядки, А.Буряк, А.Тимченко. Чудовим дарунком були вітання гурту «Сусідоньки», народного хорового колективу «Пісенне джерело», зразкового танцювального колективу Сенчанської музичної школи «Зорецвіт», дуету «Родина» Ісковецького сільського Будинку культури.

   Вітаємо зі святами – Днем захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва. Щиро бажаємо, щоб Божа Мати завжди охороняла і берегла вас від бід, ворогів і ударів долі. Міцного здоров'я вам, щастя, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень