12 вересня Сенча святкувала День села!!!

Дата: 15.09.2021 15:39
Кількість переглядів: 504

12 вересня Сенча святкувала День села!!!

    Цього сонячного недільного дня на святі було весело та гамірно.

    Розпочалося свято з урочистого внесення прапора України та прапора Сенчанської ТГ. Представники кожної з організацій, які діють на території Сенчі, подарували короваї, якими наприкінці концерту пригощали глядачів.

    Офіційну частину свята відкрила сільський голова Наталія Вікторівна СЛІПУХОВА: «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб наше село та і вцілому громада розвивалися, оновлювалися і змінювалися на краще, зростав їх економічний і культурний потенціал!»

    Після вітальних слів, голова Сенчанської ТГ разом зі своїми заступниками Тетяною ГАЙДАМАКОЮ та Юрієм БАТЕЧКОМ, вручили Почесні Грамоти та Подяки кращим жителям села за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток села та з нагоди Дня села. Ними стали: Микола Заліський, Михайло Євтодій, Любов Коротя, Олена Кравченко, Алла Великодна, Сергій Буряк, Віктор Дев'ятка, Світлана Пилипенко, Антон Кірзенко, Тетяна Білан. Також були нагороджені колективи: Сенчанської ДМШ, Сенчанської МПО, Сенчанської АЗПСМ.

    З вітальним словом до сенчан звернувся начальник Полтавського ЦВНГК ГПУ «Полтавагазвидобування» Віталій Анатолійович Підлісний, який також привітав працівників нафтової та газової промисловості з їх професійним святом.

    Святковий концерт мав насичений сценарій. Колективи сенчанських сільських клубів співали веселі українські пісні. Хореографічний колектив «Зорецвіт» своїм запальним флешмобом, змусив глядачів, буквально танцювати на місці. Дівчатка з естрадно-циркової студії БДЮТ зачарували всіх своїм виступом. Аня Нагула читала вірша, словами з якого змогла доторкнутися до кожного серця. Учні дитячої музичної школи продемонстрували віртуозну гру на різноманітних інструментах.

    Додали настрою глядачам та родзинки до свята виступи запрошених зіркових артистів: Ніколо Петраша, Ігора Осипенка, Станіслава Зубара, Жанни Лтавської, Євгена Нестеренка, Влада Булаха.

    Протягом всього свята звідусіль лунав сміх дітей, які весело стрибали на безкоштовних батутах та надувних гірках. Гості фотографувалися біля креативних фотозон.

    Завершило свято неймовірне та яскраве ФАЄР-ШОУ, яке запам'ятається надовго. До пізньої ночі сенчани танцювали на дискотеці та відпочивали.

    Святкування Дня села – це гарна традиція, яку варто продовжувати. Це своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень