Про шкідливість використання штучних квітів

Дата: 29.04.2021 16:21
Кількість переглядів: 712

       29 квітня 2021 року на засіданні виконавчого комітету Сенчанської сільської ради члени виконкому з метою зменшення відходів та їх негативного впливу на навколишнє середовище; зменшення кількості твердих побутових відходів, які засмічують землю та атмосферне повітря, переробка та утилізація яких потребує значних матеріальних витрат прийняли рішення про заборону реалізації та використання штучних квітів, інших ритуальних товарів, виготовлених з пластику.

      У рішенні йдеться:

1. Заборонити приносити і залишати штучні квіти та інші ритуальні товари, виготовлені з пластику, на кладовищах Сенчанської сільської ради та біля пам’ятників.

2. Секретарю Сенчанської сільської ради оприлюднити рішення на офіційному веб-сайті Сенчанської сільської ради.

3. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Виконавчого комітету Сенчанської сільської ради, старостам, членам виконкому проводити широку роз’яснювальну роботу з населенням Сенчанської ТГ про недоцільність використання штучних квітів та їх шкідливий вплив на природу; позитивний досвід європейських країн з використання живих квітів; економічну шкоду, яку тягне за собою масове і неконтрольоване використання штучних квітів на кладовищах і на інших об’єктах благоустрою територіальної громади.

4. Керівнику СККП «Паросток», старостам старостинських округів Сенчанської сільської ради розмістити на входах до кладовищ інформаційні стенди (таблички) про обмеження використання мешканцями пластикових та інших штучних квітів та їх шкідливий вплив на природу.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Гайдамаку Т.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень