Подаруй воїну частинку Великоднього свята

Дата: 29.04.2021 15:04
Кількість переглядів: 832

Великий день настане ще для нас!

І сонце зійде, й буде в нас погожа днина.

Ми скажемо усі: «Христос воскрес!»,

«Воістину Воскрес й Воскресне Україна!»

Великдень, або Світле Христову Воскресіння – найбільш очікуване свято для багатьох християн. Для українців Великдень – це не тільки різнокольорові писанки і смачна паска. Це особливе свято, коли слідують традиціям і вірять в диво. Воно символізує воскресіння, надію. Надію на життя, мир і злагоду.

Цей день особливий для всіх, принаймні тому, що родина нарешті може зібратися уся разом і почастуватися за святковим столом. Цього дня діти з найдальших куточків їдуть до своїх батьків, щоб сісти разом за сімейний стіл, побути вдома, посмакувати маминої паски.

Але, на жаль, далеко не всі сім’ї цього року зможуть об’єднатися за родинним столом, бо багато синів, чоловіків, батьків захищають кордони нашої держави, стоять на варті мирного життя для усіх нас, щодня знаходяться під ворожим обстрілом, щоб ми спали спокійно, мирно і щасливо святили паску, зустрічали це світле свято.

Звичайно, не можна на передовій створити родинне свято, але передати часточку його – це наш обов’язок. Тому традиційним стало для Виконавчого комітету Сенчанської сільської ради та закладів освіти Сенчанської ТГ щороку на Великдень організовувати маленьке свято для воїнів-земляків, учасників антитерористичної операції на сході України. Часточку свого серця, щиру подяку за мир та спокій на нашій землі за допомогою великодніх смаколиків та необхідних речей передають працівники Виконавчого комітету Сенчанської сільської ради та комунального опорного закладу «Сенчанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Сенчанської сільської ради Полтавської області» воїнам Сенчанської ТГ, які служать у 8 полку ССО (сили спеціальних операцій), та стоять на сторожі мирного неба України. Учні закладу підготували вітальні листівки воїнам-землякам.

Хай Великоднє свято нагадує Вам, захисники Батьківщини, рідну домівку, тепло та любов родини, стане вісточкою з рідного краю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень